Köttpåse med Vinnersjö Angus!

Vi hängmörar och styckar, maler, packar och märker.
KRAV-märkt och helt gräsuppfött.

  • 1 kg Biff med kappa
  • 1 kg Innanlår i skivor
  • 1 kg Högrev
  • 1 kg Hamburgerulle 20-25%,
  • Köttfärs 10-15% fetthalt

Hållbarhet: Allting kommer vacuumpaketerat (köttfärsen/korv i 0,5 kg förpackning)
Färsen bör frysas inom 24 timmar. Övriga detaljer kan ligga i kyl 3 veckor alternativt i frys i 1 år.

PRIS: 1690 kr.
Ord. Pris 2118 kr


    http://www.vinnersjoangus.se/

    Vinnersjö Angus drivs av familjen Persson/ Frisk i Vinnersjö strax utanför Hedesunda. Byn Vinnersjö tillhör Gävleborgs län och ligger ca 4 mil från Sandviken, Gävle och Tierp (40 min) och ca 10 mil (1h) från Uppsala.

    Gården har gått i arv och det är nu tredje generationen som driver gården med ekologisk, KRAV- certifierad och småskalig köttproduktion som inriktning.